Cautare

6836 de rezultate pentru "spectacolul anului" (3.73 secunde)
Potrivit unei analize efectuate de conducerea Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP), in ultimul trimestru al anului trecut activau 5.074 de societati, dintre care aproape jumatate in domeniul comertului, respectiv 2.438 de firme, iar restul in domeniul productiei si prestarilor de servicii.
Pentru prima data, institutul EuroNCAP din Bruxelles a centralizat toate rezultatele obtinute in urma testelor de impact efectuate pe parcursul anului 2009 si a identificat cea mai sigura masina a anului:
Chiar si asa, BCR si-a majorat cota de piata pe creditare cu jumatate de punct, pana la 22%, la sfarsitul anului trecut, in conditiile in care la nivelul sistemului creditul privat s-a contractat. ... El se afla la conducerea BCR din vara anului 2008.
Ministrul Finantelor a mentionat ca la inceputul anului existau bani pentru pensii si salarii la nivelul programat in acel moment, insa intre timp numarul de pensionari si pensia medie au crescut.
Listarea anului, si la Bucuresti Fara indoiala, listarea anului 2012 va fi cea a companiei din spatele celei mai mari platforme de socializare din lume, Facebook Inc.
Operatorul de telefonie mobila Cosmote România si-a redus cu 40% pierderile operationale, în primele noua luni, fata de perioada similara a anului trecut, la 27,4 de milioane de euro, iar compania estimeaza ca va trece pe profit operational anul viitor si pe câstig net în 2009, informeaza un comunicat al companiei.
Internetul la puncte fixe continua sa creasca Numarul de conexiuni de acces la internet la puncte fixe isi mentine ritmul de crestere din anii anteriori, in timp ce piata de telefonie fixa ramane constanta, conform datelor raportate de furnizori si publicate de ANCOM astazi in Raportul de date statistice privind piata de comunicatii electronice din Romania, pentru prima jumatate a anului 2013.
Inceputul anului va gaseste cu multe pe cap, de parca nimeni nu vrea sa faca nimic si lasa totul pe seama dumneavoastra. ... Din fericire, izolarea pe care o doriti la inceputul anului nu se aplica si in relatiile de cuplu.
PESTI - Cautati calea de mijloc BALANTA Tensiunile nervoase din prima jumatate a anului va pot afecta sanatatea. ... in prima jumatate a anului tensiunile permanente, calatoriile numeroase si haotice vor duce la dereglari ale regimului de viata, alimentatie dezordonata si probleme cu somnul.
La sfarsitul anului financiar, in buzunarul Arhiepiscopiei nu va ramane nici un leu din veniturile nete.
Indila, artista care a cunoscut celebritatea datorita piesei "Derniere Danse", avand 122 de milioane de vizualizari pe YouTube, a inclus Bucurestiul pe lista capitalelor in care va concerta pana la sfarsitul anului. Spectacolul va avea loc pe 7 decembrie, de la ora 19.00, la Sala Palatului.
Observatiile din decembrie au fost puse, de catre ufologii occidentali, pe seama unei rachete intercontinentale ICBM RS-12 Topol, lansata de rusi, de la baza Kapustin Yar, din nordul Marii Caspice, spectacolul fiind provocat de irizatiile unor nori de un tip special.
Si, in fine, printre evenimentele interesante ale anului s-a numarat si spectacolul din jurul demiterii lui Ion Stefan din functia de director general al societatii Apa Canal.
Aceasta masura, pe care noi, impreuna cu PNL am promovat-o inca din luna octombrie a anului trecut, este nu numai menita sa reduca din greutatea costurilor cosului zilnic al populatiei, costuri exagerate pentru oamenii afectati vizibil de criza economica prelungita, ci si o metoda inteleapta de impiedicare a evaziunii fiscale la care ar fi fost tentati producatorii.
Organizatorii garanteaza ca va fi spectacol Robert Tilea, presedintele Asociatiei "Nu fi indiferent!", a afirmat ieri, intr-un cadru organizat, ca este convins de faptul ca spectacolul va domina intrecerea, anuntand prezenta mai multor jucatori de fotbal din esaloanele doi, trei si patru din Romania.
Cea de-a patra editie Kings On Ice va avea loc in primavara anului urmator, pe 7 aprilie la patinoarul Mihai Flamaropol din Bucuresti, fiind organizat de Amphitrion si sustinut de OTP Bank.
Capitala Angliei va gazdui astazi ceremonia de deschidere a celui mai mare eveniment sportiv al anului. ... Spectacolul va povesti "istoria Regatului Unit cu ajutorul unor oameni adevarati", a explicat Boyle.
Superlativele anului 2014 in oina, au inceput cu acordarea premiilor speciale, castigatorii primind pe langa trofeele de la Federatie si produse de la Plafar Romania astfel:
Astfel, intregul eveniment va fi transmis integral pe terasa Promenada, pe un ecran LED imens, full HD avand dimensiunea de 6.0 x 4.5 m, in parteneriat cu Televiziunea Romana, care detine drepturile exclusive de televizare pentru cel mai asteptat eveniment fotbalistic al anului.
Cubismul este un curent artistic inaugurat in Franta, in jurul anului 1907, avandu-i ca promotori pe pictorii Pablo Picasso si Georges Braque.
google-analytics.com